Jídelna

Naše školka od 1.10.2024 odebírá obědy ze školní jídelny Střední školy a základní školy Tišnov.

Odhlašování stravy

Odhlásit dítě ze stravy lze pouze den předem do 13:00 hodin a to přes odhlašovací formulář na portále Edupage SŠ a ZŠ Tišnov.

Neodhlášený oběd (v případě náhlého onemocnění) si mohou rodiče vyzvednout a odnést ve vlastních nádobách v době 11:00 – 11:25, pouze první den nepřítomnosti.

Informaci „Oběd si vyzvednu“ je nutno sdělit osobně v MŠ nebo telefonicky, případně formou sms na telefonní číslo
776 698 212. Pokud tuto informaci nesdělíte, oběd bude automaticky rozdělen mezi přítomné děti MŠ.

Jídelní lístek

Aktuální jídelní lístky najdete na portále Edupage SŠ a ZŠ Tišnov

Jídelníčky i odhlašování stravy lze řešit přes aplikaci EduPage (zelený čtverec s E), kterou lze stáhnout z Google Play nebo Apple Store. Přihlašovací údaje jsou stejné jako při použití webového rozhraní.

Stravné MŠ – ceny platné od 1.10.2024

Stravné dle vyhl. 107/2005 o školním stravování  – výše stravného určena dle věku dítěte.

děti do 6 letděti 7-10 let
Přesnídávka11 Kč13 Kč
Oběd32 Kč40 Kč
Svačinka10 Kč12 Kč
Celkem 53 Kč65 Kč
Výše měsíční zálohy1.250 Kč1.400 Kč

Pitný režim zajištěn po celý den (čaj, mléko, voda, voda se sirupem, ovocné džusy).

Číslo účtu: 131-3035370267/0100
Variabilní symbol dítěte: sdělí školní jídelna

Změna jídelníčku vyhrazena.

Kontakty na jídelnu SŠ a ZŠ Tišnov

Úřední hodiny vedoucí školní jídelny:
Po – Pá 9:30-10:00, 11:30-13:00

Vedoucí školní jídelny: Veronika Košáková
telefon: 549 410 076
mobil: 725 966 792
e-mail: jidelna@skolatisnov.cz

Seznam alergenů

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES dále ve směrnici 1169/2011 EU Nařízení evropského parlamentu a rady Evropské unie č. 1169/2011. (vyjádření obsahu alergenů v podávaných pokrmech bude aplikováno v jídelníčku prostřednictvím čísel, pod kterými jsou alergeny uvedeny v následujícím seznamu)

  1. Obiloviny – pšenice (1.1), žito (1.2), ječmen (1.3), oves (1.4), špalda (1.5), kamut, hybridní odrůdy a výrobky z těchto druhů včetně nápojů (1.6)
  2. Korýši a výrobky z nich – krab, humr, kreveta, buchanka, perloočka, listonoh, žábronožka, rak, langusta, stínka
  3. Vejce a výrobky z nich + vejce pro výrobu pokrmu (knedlík, sekaná…)
  4. Ryby a výrobky z nich- konzervované, čerstvé, sušené
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby a výrobky z nich – tofu, sojové maso a granulát, sojová paštika, sojové mléko…
  7. Kravské mléko a výrobky z něj – sýry, tvaroh, tvarůžky, termix, pribiňák, mléčná rýže, mléčné dezerty, pudingy, koktejly + mléko pro výrobu pokrmu
  8. Skořápkové plody – mandle (8.1), lískové ořechy (8.2), vlašské ořechy (8.3), kešu ořechy (8.4), pekanové ořechy (8.5), para ořechy (8.6), pistácie (8.7), makadamie a výrobky z nich (8.8)
  9. Celer a výrobky z něj – konzervované, mražené, pozor na sušené směsi – vegeta apod.
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich – semínka na pečivu, v hotových výrobcích
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, I, vyjádřeno SO2 (sušené ovoce, džemy…)
  13. Vlčí bob (lupina) – podobná luštěninám, výrobky – mouky, výrobky pro bezlepkovou stravu, náhražka mléka
  14. Měkkýši a výrobky z nich – škeble, ústřice, srdcovky, hřebenatky, velevrubi, hlemýždi, slimáci, chobotnice, sépie, kalamáři